DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZA

Własna inicjatywa sprzyja odnoszeniu sukcesu. Dlatego też osoby, które ją mają mogą liczyć na pomoc specjalistów oraz wsparcie finansowe na założenie działalności gospodarczej.

Aktywność i dążenie do samodzielności to jeden z priorytetów projektu „Tak, potrafię!”.
W związku z tym oferta profesjonalnego wsparcia obejmuje także osoby przejawiające chęć założenia własnej działalności gospodarczej. 10 osób  z tej grupy weźmie udział w szkoleniu dotyczącym zakładania  i prowadzenia własnej firmy. Uczestnicy projektu, korzystający z tej ścieżki będą mogli liczyć na wsparcie specjalistów w zakresie wiedzy i umiejętności umożliwiających prowadzenie własnego biznesu. W ramach projektu przewidziano także dotacje na założenie własnej firmy.

LISTY RANKINGOWE - DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZA:

Listy rankingowe wniosków aplikacyjnych, działalność gospodarcza -  wyniki wstępnej oceny

Listy rankingowe wniosków aplikacyjnych, działalność gospodarcza -  wyniki końcowej oceny

Lista przyznanych dotacji na założenie działalności gospodarczej w projekcie „Tak potrafię!”

Warunki wypłaty jednorazowo środków na rozpoczęcie i prowadzenie działalności gospodarczej.

Słyszałaś o szkoleniach dofinansowanych z Funduszy Europejskiej? Znasz kogoś, kto założył lub rozwinął firmę dzięki dotacjom? Sama też chciałabyś spróbować, ale nie wiesz od czego zacząć? Oto kilka podpowiedzi…

Przedstawiamy naszą kolejną granto-biorczynię, która bardzo intensywnie rozwija działalność gospodarczą, a jest to działalność bardzo przyjemna zwłaszcza dla klientów,  dzisiaj  firma ,,BOBSTRAM” – Anna Bobak

Wspaniałe wieści z Międzynarodowej Konwencji Kolpinga w Limie, Peru. Pani Beata Harasimowicz, Wiceprzewodnicząca Dzieła Kolpinga w Polsce oraz Koordynatorka Projektu „Tak, potrafię!” została uhonorowana Odznaką Honorową Międzynarodowego Dzieła Kolpinga. Odznaczenia przyznano 4 osobom reprezentującym Europę, Afrykę, Azję, Amerykę Łacińską. Serdecznie Gratulujemy!!!