DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZA

Własna inicjatywa sprzyja odnoszeniu sukcesu. Dlatego też osoby, które ją mają mogą liczyć na pomoc specjalistów oraz wsparcie finansowe na założenie działalności gospodarczej.

Aktywność i dążenie do samodzielności to jeden z priorytetów projektu „Tak, potrafię!”.
W związku z tym oferta profesjonalnego wsparcia obejmuje także osoby przejawiające chęć założenia własnej działalności gospodarczej. 10 osób  z tej grupy weźmie udział w szkoleniu dotyczącym zakładania  i prowadzenia własnej firmy. Uczestnicy projektu, korzystający z tej ścieżki będą mogli liczyć na wsparcie specjalistów w zakresie wiedzy i umiejętności umożliwiających prowadzenie własnego biznesu. W ramach projektu przewidziano także dotacje na założenie własnej firmy.

LISTY RANKINGOWE - DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZA:

Listy rankingowe wniosków aplikacyjnych, działalność gospodarcza -  wyniki wstępnej oceny

Listy rankingowe wniosków aplikacyjnych, działalność gospodarcza -  wyniki końcowej oceny

Lista przyznanych dotacji na założenie działalności gospodarczej w projekcie „Tak potrafię!”

Warunki wypłaty jednorazowo środków na rozpoczęcie i prowadzenie działalności gospodarczej.