09.2017

KOORDYNATORKA PROJEKTU „TAK, POTRAFIĘ!” ZOSTAŁA UHONOROWANA ODZNAKĄ HONOROWĄ MIĘDZYNARODOWEGO DZIEŁA KOLPINGA. GATULUJEMY!!!

Wspaniałe wieści z Międzynarodowej Konwencji Kolpinga w Limie, Peru. Pani Beata Harasimowicz, Wiceprzewodnicząca Dzieła Kolpinga w Polsce oraz Koordynatorka Projektu „Tak, potrafię!” została uhonorowana Odznaką Honorową Międzynarodowego Dzieła Kolpinga. Odznaczenia przyznano 4 osobom reprezentującym Europę, Afrykę, Azję, Amerykę Łacińską. Serdecznie Gratulujemy!!!

W dniach 2 -3 grudnia  b.r. odbyły się kolejne i niestety już ostatnie warsztaty grupowe dla naszych uczestników.

Eurodesk to program dla młodzieży działający w ramach programu "Erasmus+" oraz portal informacyjny, na którym znaleźć można wiele przydatnych informacji  o  pracy, projektach, konkursach czy dotacjach – POLECAMY!

Zachęcamy do systematycznej lektury działu PORADY, w którym to znajdziecie Państwo między innymi  artykuły z poradami naszego projektowego psychologa Michała Kaseli.